Recreatiepark De Scherpenhof
Camping aan viswater Gelderland

Camping aan viswater

  • Direct gelegen aan de IJssel
  • Met eigen jachthaven
  • Karper, witvis en roofvis

Camping met viswater in Gelderland

Direct gelegen aan rivier de IJssel vind je Recreatiepark De Scherpenhof, een camping aan viswater in Gelderland. De oevers van de IJssel nodigen uit voor een fijne visvakantie in Nederland. In de IJssel mag je vissen met je VISpas en je kunt er vissen op witvis, roofvis en karper. Onze camping met viswater in Gelderland, op de grens met Overijssel, is daarnaast ook een fijne bestemming voor de niet-visliefhebber. Met een binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, animatieteam, binnenspeeltuin en smakelijke horeca is het voor alle vakantiegangers goed toeven. En wil je op visvakantie in Gelderland met de boot? Geen probleem! Onze camping beschikt over een eigen jachthaven. Graag tot ziens bij Recreatiepark De Scherpenhof. 

 
 
 

Kamperen aan viswater

Op onze camping aan viswater kun je ook direct aan het water kamperen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kampeerplaats op Viseiland; dé plek voor een visvakantie op de grens met Overijssel. Hier hebben we speciale visstekken ingericht voor kampeerders. Alle kampeerplaatsen op onze camping bij Apeldoorn zijn ruim opgezet, beschikken over 4 ampère stroom en er zijn centrale waterpunten op de velden. Ook je hond is van harte welkom op onze camping met viswater in Gelderland.

 
 

Visvakantie in Nederland met huisje

Een vakantiehuisje huren tijdens jouw visvakantie in Nederland is een goed idee. Geniet van alle comfort na een inspannende dag vissen aan de IJssel. Je huurt bij ons chalets, bungalows en safaritenten. Zo is er dus voor ieder wat wils! Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 tot 12 personen en we hebben zelfs vakantiehuizen direct aan het water. Dan hoef je maar een paar stappen te zetten voordat je je hengel uit kunt gooien op onze camping aan viswater in Gelderland.

 

Een sfeerimpressie van onze camping aan viswater 📸

 

To do's tijdens jouw visvakantie in Gelderland

Of je nu kiest voor een visvakantie in Nederland met een huisje of met een kampeerplaats; bij De Scherpenhof verveel jij je nooit! Uiteraard kun je heerlijk vissen vanaf onze camping aan de IJssel. Onze camping met viswater is ook geschikt voor vakantiegangers die iets minder graag een hengel uitgooien. Geniet van ander waterpret in het zwembad of de recreatieplas, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg. De kinderen vermaken zich met het animatieteam (hoogseizoen) of in het overdekte speelparadijs. 

Onze camping aan viswater tussen Gelderland en Overijssel ligt in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Een ideale uitvalsbasis dus voor vele uitjes in en romdom deze (Hanze)steden. En voor de kinderen is een dagje naar Kinderpretpark Julianatoren een hoogtepunt. Dat wordt een heerlijke visvakantie in Nederland!

Vissen langs de IJssel

⚪️ Met een VISpas is vissen in de IJssel toegestaan

⚪️ Ook met de kleine VISpas kan gevist worden

⚪️ Riviervissen met stroming, kolken en uiterwaarden

⚪️ Witvis, karper en roofvis

❗️ Let op de aanwezige scheepvaart

Veelgestelde vragen over een visvakantie in Nederland

Welke camping aan viswater heeft een binnenzwembad?

Recreatiepark De Scherpenhof! Naast vissen langs de IJssel, biedt onze camping met viswater in Gelderland nog meer waterpret in de vorm van een binnenzwembad! Ook geniet je bij ons van een buitenzwembad en recreatieplas.

Op welke vissoorten kan ik vissen in de IJssel?

Vanaf onze camping aan viswater op de grens van Gelderland en Overijssel vis je in de IJssel op witvis, roofvis en karper. Diverse visplekken nabij onze camping aan het water bieden verschillende kansen om deze soorten aan de haak te slaan. Zorg er uiteraard ook voor dat je beschikt over het juiste materiaal en een VISpas.