Recreatiepark De Scherpenhof
Camping aan viswater Gelderland

Beleef een visvakantie in Gelderland

  • Camping aan de IJssel
  • Met eigen jachthaven
  • Vissen op karper, witvis en roofvis

Genieten op onze camping met eigen visvijver

Direct gelegen aan rivier de IJssel vind je Recreatiepark De Scherpenhof, een camping aan viswater in Gelderland. De oevers van de IJssel nodigen uit voor een fijne visvakantie. In de IJssel mag je vissen met je VISpas op witvis, roofvis en karper. Onze camping biedt naast de vismogelijkheden ook uitstekende faciliteiten. Plons in ons binnen- of buitenzwembad, ontspan aan de recreatieplas, ga op pad met het animatieteam in de schoolvakanties en geniet van heerlijke gerechten in ons restaurant. En wil je op visvakantie met je eigen boot? Geen probleem! Onze camping beschikt over een eigen jachthaven. Gooi je hengel maar uit op Recreatiepark De Scherpenhof!

Heerlijk kamperen aan het water

Op onze camping kun je direct aan het viswater kamperen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kampeerplaats op Viseiland; dé plek om te vissen. Hier hebben we speciale visstekken ingericht voor kampeerders. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, beschikken over 4 ampère stroom en er zijn centrale waterpunten op de velden. Ook je hond is van harte welkom op onze camping!

Comfortabel overnachten

Een vakantiehuisje huren tijdens jouw visvakantie is ook een goed idee. Geniet van alle comfort na een dag vissen aan de IJssel. Je huurt bij ons een chalet, bungalow of safaritent. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en we hebben zelfs huisjes direct aan het water. Dan hoef je maar een paar stappen te zetten voordat je je hengel uit kunt gooien aan het water van de IJssel!

Ervaar een onvergetelijke visvakantie

Vanaf je kampeerplaats of vakantiehuis gooi je zo je hengel uit in het rivierwater van de IJssel. Onder andere witvis, karper en roofvis horen bij de vangst van de dag mits je in het bezit bent van een VISpas. Uitgevist? Beleef dan nog meer waterpret in één van onze zwembaden of bij de recreatieplas. Kinderen vermaken zich volop bij de gamehal, sportbanen of in het hoogseizoen met het animatieteam. Maak ook eens een vaartocht vanaf onze eigen jachthaven met je eigen of een gehuurde boot. Een leuk dagje uit voor het hele gezin beleef je bij Kinderpretpark Julianatoren. Wat ga jij allemaal ondernemen tijdens je visvakantie?

Vissen langs de IJssel:

  • De IJssel bestaat uit 250 kilometer aan visoever
  • Je kunt vissen op karper, brasem en snoekbaars
  • Je mag hier overal vissen met je (kleine) VISpas
  • Let ook goed op de stroming en de scheepvaart

Dit vroegen andere visliefhebbers ons:

ūüŹä Kan ik naast vissen ook zwemmen op jullie park?

Jazeker! Naast vissen langs de IJssel, biedt onze camping nog meer waterpret in de vorm van een binnenzwembad! Ook geniet je bij ons van een buitenzwembad en recreatieplas voor extra veel spetterplezier.

Op welke vissoorten kan ik vissen in de IJssel?

Vanaf onze camping vis je in de IJssel op onder andere witvis, snoekbaars, brasem, roofvis en karper. Diverse visplekken nabij onze camping aan het water bieden verschillende kansen om deze soorten aan de haak te slaan. Zorg er uiteraard ook voor dat je beschikt over het juiste materiaal en een VISpas.