Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof

Recreatiewoning kopen bij De Scherpenhof

  • Recreatiepark aan de IJssel
  • Ideaal voor eigen gebruik
  • Geschikt voor verhuur

Een tweede huis bij Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof

Van plan om een vakantiewoning kopen? Bekijk dan eens ons verkoopaanbod op onze website. De Scherpenhof is een onderdeel van Succesparken en Succes Holidayparcs en biedt een compleet overzicht van de vakantiewoningen die te koop staan op ons vakantiepark aan de IJssel. Er worden regelmatig nieuwe en bestaande vakantiewoningen te koop aangeboden. Binnen ons aanbod kun je kiezen uit een variatie van mooie chalets. Met een ruim aanbod vind je gegarandeerd het ideale vakantiehuis. Een eigen vakantiewoning op Recreatiepark De Scherpenhof biedt veel plezier en gemak.

Investeren bij De Scherpenhof

Op ons Recreatiepark zijn er verschillende aankoopmogelijkheden. Zo kun je natuurlijk een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik. Maar het is ook mogelijk om een recreatiewoning te kopen als belegging. Een groot voordeel van een eigen vakantiewoning is dat wij, indien je het chalet gaat verhuren, volledig ontzorgen. Van check-in tot schoonmaak wij regelen het. Zo kun je met een gerust hart genieten!

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

  • Hierbij maak je enkel zelf gebruik van de woning en wordt deze niet verhuurd. Je kunt dan 365 dagen per jaar gebruik maken van de vakantiewoning. Permanente bewoning is niet toegestaan op onze park.

Vakantiewoning kopen voor verhuur

  • De woning zal turnkey worden opgeleverd en kan direct in de verhuur. Hierbij ontvang je elke maand een afrekening met verhuuropbrengsten over de afgelopen maand. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de woning. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de aanschaf van een vakantiewoning bij De Scherpenhof? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Ron Kleiboer voor een adviesgesprek.

Sfeerimpressie De Scherpenhof