Recreatiepark De Scherpenhof
Bootvakantie Nederland

Vaarvakantie Gelderland

  • Met eigen jachthaven
  • Gelegen aan de IJssel
  • Kamperen, glamping en vakantiehuizen

Vaarvakantie in Gelderland aan de IJssel

Een vaarvakantie in Nederland kan op diverse plekken. Rivier de IJssel stroomt door Gelderland en Overijssel en biedt een uitstekende bestemming voor uw volgende vaarvakantie in Nederland met uw eigen boot. Langs de rivier vindt u vele bezienswaardigheden en mooie steden en dorpen zoals Twello. Veel van de Nederlandse Hanzesteden liggen bijvoorbeeld aan de oevers van de IJssel. Recreatiepark De Scherpenhof ligt precies in het midden van de IJssel en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor een bootvakantie in Gelderland en Overijssel. U kunt bij ons kamperen of een glampingaccommodatie of vakantiehuisje huren. En al onze faciliteiten, waaronder een jachthaven en binnen- en buitenzwembad, maken uw vakantie aan het water met uw boot tot een succes!

 
 

Kamperen met uw boot

Een vaarvakantie in Nederland kan goed gecombineerd worden met een kampeervakantie aan het water. Bij De Scherpenhof bieden wij diverse kampeerplaatsen aan, waaronder plekken welke aan het water gelegen zijn. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met ongeveer 100 m² oppervlakte en zijn verder allemaal voorzien van 4 ampère stroom en centrale waterpunten op het veld. Tevens beschikt u over goede sanitaire voorzieningen op loopafstand wanneer u met uw boot op vakantie ben in Nederland. 

  • Kampeerplaatsen aan of nabij het water
  • Ruime plekken met 4 amp√®re stroom
  • Goede sanitaire voorzieningen
 
 

Vakantiehuisje aan het water

Met uw eigen boot op vakantie gaan in Nederland kan tevens ook goed gecombineerd worden met een vakantiehuisje huren. Op ons vakantiepark aan de IJssel huurt u diverse soorten accommodaties. Van stoere glampingtent tot aan chalet en van geschakelde bungalow tot aan een groepsaccommodatie voor 12 personen. Er is voor ieder wat wils voor uw vaarvakantie in Nederland! Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 tot 12 personen.  

  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Sommige huizen direct aan het water
  • Optioneel huisdiervriendelijk
 

Sfeerimpressie van uw bootvakantie in Gelderland ūüďł

 

Tips tijdens uw vaarvakantie in Nederland

Tijdens uw vaarvakantie in Nederland met uw eigen boot valt er genoeg te ondernemen. Kiest u er voor om een dagje aangemeerd te blijven in de jachthaven, dan biedt Recreatiepark De Scherpenhof volop vermaak! Zo is er een binnen- en buitenbad, sauna en stoombad, recreatieplas, kidsclub, overdekt speelparadijs, fietsverhuur, winkeltje en zijn er diverse smakelijke horecagelegenheden en uitdagende sport- en spelactiviteiten op het park te vinden tijdens uw bootvakantie in Nederland.

Gaat u wel de wateren van de IJssel op? Dan mag u de Hanzesteden Deventer, Zutphen, Doesburg en Zwolle niet overslaan! Alle steden zijn gelegen aan de IJssel en bieden ook ruimte om aan te meren met uw boot op vakantie in Nederland. Ook bent u vanaf onze camping zo op de Hoge Veluwe waar u prachtig kunt wandelen en fietsen en alwaar u ook een bezoekje kunt brengen aan het Kr√∂ller-M√ľller Museum. Wat heeft uw voorkeur wanneer u met uw eigen boot op vakantie bent in Nederland?

 
 

Hier vindt u onze camping aan de IJssel voor een vaarvakantie in Gelderland ‚§Ķ