Recreatiepark De Scherpenhof
Camping Zwolle

Camping Zwolle

  • 30 kilometer van Zwolle
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Tennis- en bowlingbanen
 

Camping nabij Zwolle

Zwolle is een mooie historische stad welke midden in het land ligt. Wanneer je van plan bent cultuur en geschiedenis te snuiven, ben je in Zwolle helemaal op de goede plek. Van de Peperbus tot de Sassenpoort, er is hier veel te bezoeken. Voor een vakantiepark nabij Zwolle ben je bij ons aan het juiste adres! Wanneer je een vakantie boekt bij camping De Scherpenhof ben je binnen een half uurtje rijden vanaf jouw kampeerplek of vanuit jouw vakantiehuis in de prachtige stad Zwolle. Op de camping bij Zwolle zijn verschillende faciliteiten waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen tijdens je vakantie bij Zwolle!

 
 

Jouw vakantie bij Zwolle

De camping nabij Zwolle biedt verschillende huisjes en kampeerplekken. De vakantiehuisjes zijn beschikbaar voor maximaal 4 tot 12 personen. Er zijn verschillende faciliteiten op de camping nabij Zwolle. Zo heeft het vakantiepark een binnen- en buitenzwembad. In de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig waar de kinderen zich volop mee kunnen vermaken. Bij de camping zit een visvijver waar vrij gevist kan worden. Op het park zit een eigen snackbar, café De Saloon en restaurant De Steenoven waar je in de avond heerlijk kunt eten. Aangezien ons vakantiepark bij Zwolle naast de IJssel ligt hebben wij een jachthaven. Deze jachthaven beschikt over zeventig ligplaatsen waar je je eigen boot kunt aanleggen. Dit is ideaal voor een tochtje naar de Hanzestad Zwolle tijdens een vaarvakantie!

 
 

Ons vakantiepark in het kort

  • Huisjes inclusief vaatwasser
  • Vissen bij onze visvijver of in de IJssel
  • Tennis- en bowlingbanen
  • Café en restaurant op het park
  • Fietsverhuur op het park
  • 30 kilometer van Zwolle
 
 

Wat te doen in de omgeving van onze camping bij Zwolle?

Tijdens jouw verblijf op de camping nabij Zwolle kun je genieten van de natuurrijke omgeving. Zo heb je bijvoorbeeld het Zandhove bos vlak bij onze camping bij Zwolle, een mooi bos waar een leuke wandeling gemaakt kan worden. Ook is er in de stad Zwolle genoeg te bekijken, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg. Naast dat je verschillende leuke winkels hebt in Zwolle kun je een bezoekje brengen aan de Peperbus, dit is de 75 meter hoge toren van Zwolle. Deze toren is te beklimmen voor bezoekers. Ook zou je, wanneer je in Zwolle bent, de Sassenpoort kunnen bekijken. Deze poort werd gebouwd eind 14e eeuw en is nog steeds te bezichtigen in hartje Zwolle!

 
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.