Recreatiepark De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof

Virtuele tour De Scherpenhof

Virtuele tour recreatiepark De Scherpenhof

Beleef hieronder een sfeerimpressie van recreatiepark De Scherpenhof. Bekijk de virtuele 360 tour en ontdek dit vakantiepark in Terwolde, Gelderland. Wat ons park bijzonder maakt, is de unieke ligging op de groene uiterwaarden van de IJssel. Geniet bij de jachthaven en de recreatieplas van het water. Vissen, waterskiën, zwemmen, bij De Scherpenhof is het allemaal mogelijk. Je kunt bij ons kamperen of een accommodatie huren.

Klik op de tour om te beginnen!

Vakantiepark IJssel
Recreatiepark IJssel
Vakantiepark met recreatievijver
Camping Gelderland
Camping aan de IJssel
Camping met binnenzwembad

Beleef recreatiepark De Scherpenhof

Zin om Gelderland en Overijssel te ontdekken? Recreatiepark De Scherpenhof, gelegen in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen, biedt hiervoor dé perfecte uitvalsbasis. Dankzij de centrale ligging kun je heel makkelijk de omgeving van Terwolde ontdekken. Ga lekker winkelen, pak een terrasje, verken de prachtige natuur of bezoek interessante musea. Genoeg te beleven! Tip: ga met de kids een dag aapjes kijken in de Apenheul en bezorg ze een onvergetelijke dag.

Niet zoveel zin om eropuit te gaan? Geen probleem, want op ons park is het ook heerlijk vertoeven dankzij de vele parkfaciliteiten. Ben jij een echte waterrat? Dan ben je bij De Scherpenhof aan het goede adres. Kom vissen, waterskiën of zwemmen in de recreatieplas. Of geniet van ons binnen- en buitenzwembad, onze sauna en ons stoombad. Leef je uit op de tennisbanen, tafeltennistafels, jeu de boulesbaan en bowlingbanen. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken in ons overdekte speelparadijs Play City, in onze buitenspeeltuin of bij Kidsclub Holly.