Recreatiepark De Scherpenhof
Camping met binnenzwembad in Gelderland

Beleef waterpret in ons zwembad

 • Gezellige camping aan de IJssel
 • Met binnen- en buitenzwembad
 • Recreatieplas met ligweide en strand

Spetterplezier in het zwembad

Op De Scherpenhof is het altijd genieten. Je kunt heerlijk zwemmen in het verwarmde binnenbad, maar ook lekker bijkleuren bij het grote buitenbad. Op ons recreatiepark vier je je vakantie of weekend weg in een chalet, bungalow of safaritent. Of kies je toch voor avontuurlijk kamperen aan het water van de IJssel? Naast waterpret beleven kun je bij ons ook spelen, sporten en je eigen boot aanleggen bij onze jachthaven. Vanuit hier vaar je zo de IJssel op om de omgeving vanaf het water te ontdekken. Bij De Scherpenhof wordt jouw vakantie onvergetelijk!

Actie en ontspanning in het zwembad

Ons verwarmde binnenzwembad heeft een apart gedeelte voor de kleintjes. Bij mooi weer maak je natuurlijk de keuze voor het buitenzwembad, waar je een handdoek kunt neerleggen en kunt genieten van de zon. Ook het buitenzwembad is voorzien van een apart peuterbad. Dit betekent waterplezier voor iedereen tijdens je verblijf! Heb je behoefte aan échte ontspanning? Breng dan een bezoek aan onze wellness. Hier kun je genieten van een sauna, dompelbad, stoombad en stortdouche. Ons vakantiepark beschikt over een eigen jachthaven aan de IJssel. Maak een tochtje over het water met je eigen boot en meer hem aan bij de jachthaven. Geniet optimaal van een vakantie vol waterpret!

* Onze zwembaden zijn geopend in het het weekend en in de schoolvakanties. In het laagseizoen is het buitenbad gesloten.

Meer dan genoeg keuze:

  Verwarmd binnenzwembad
  Verfrissend buitenzwembad
  Apart peuterbad
  Recreatieplas met zandstrand

Ontdek de omgeving van Gelderland en Overijssel

Breng je je vakantie door op onze camping? Zeker weten dat je je geen moment zal vervelen! Dankzij onze centrale ligging is er veel te beleven in de omgeving. Terwolde ligt namelijk in de Stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Kijk aapjes in De Apenheul of beleef wat actie in Kinderpretpark Julianatoren. Wil je meer van de natuur zien? Dan moet je zeker weten een bezoek brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier zijn uitgebreide wandel- en fietsroutes te volgen en hier vind je schitterende zandgronden en bossen. Een absolute aanrader tijdens je verblijf! Verblijf op een van onze kampeerplaatsen met optionele ligging aan het water of in een van onze comfortabele vakantiewoningen en geniet van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft!

De Scherpenhof opgesomd:

 • Camping aan de IJssel
 • Kampeerplaatsen en accommodaties
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Met eigen jachthaven
 • Animatie in de schoolvakanties

Wat eerdere gasten ons vroegen:

⏰ Wanneer is het zwembad geopend?

Ons binnenzwembad is in het weekend en in schoolvakanties elke dag geopend van 11:00 tot 19:00. Ons buitenzwembad is in het hoogseizoen elke dag geopend van 11:00 tot 21:00.

🧒 Kunnen de kleintjes ook veilig spelen in het zwembad?

Jazeker! Wij hebben in ons binnen- en buitenzwembad een apart gedeelte voor peuters. Zo kan iedereen veilig waterpret beleven!