Recreatiepark De Scherpenhof
Camping aan de IJssel met hond

Kamperen met je hond aan het water

  • Direct gelegen aan de IJssel
  • Huisdiervriendelijke kampeerplekken en accommodaties
  • Vlak bij de Veluwe

Beleef het kampeergevoel met jouw hond

Onze gezellige camping aan het water is een ideale vakantiebestemming voor hondenbaasjes. Je vindt bij ons namelijk zowel huisdiervriendelijke kampeerplekken als accommodaties! De unieke ligging aan de IJssel maakt dat je eenvoudig lange wandelingen langs de oever maakt samen met je trouwe viervoeter. In de omgeving van Deventer vind je ook een aantal gebieden waar je hind los mag lopen. Op ons vakantiepark ligt bovendien een recreatieplas, heerlijk om even in af te koelen! Mogen we jou en je hond ook verwelkomen op onze camping aan de IJssel?

Ontdek ons huisdiervriendelijke aanbod ⤵

Ontdek de omgeving met je trouwe viervoeter

Maak de mooiste wandelingen in de omgeving van onze camping samen met je beste vriend! Langs de IJssel lopen vele routes waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Ons vakantiepark ligt vlak bij de Hanzestad Deventer, rondom deze historische stad vind je vele gebieden waar je hond los mag lopen zoals Het Kwispelveld of het Wechelerveld. Hier kan jouw trouwe viervoeter zich een hele dag uitleven. Op onze camping bieden ook wij een gedeelte waar je je hond kunt uitlaten en een mooie recreatieplas met een ligweide waar je hond heerlijk kan zwemmen op een warme zomerdag. Hier kunnen visliefhebbers tevens hun hengel uitgooien. Kom ook eens langs bij onze gezellige horecagelegenheden voor een heerlijke maaltijd of een lekkere snack.

Ontdek al onze faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Recreatieplas met ligweide en strand
  • Diverse horecagelegenheden
  • Kidsclub Holly (in de NL vakanties)
  • Overdekte speeltuin & buitenspeeltuinen
  • Jachthaven aan de IJssel

Overnachten aan het water met jouw hond

Ga jij met je hond overnachten op een kampeerplaats of in een accommodatie? Onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met ongeveer 100 m² oppervlakte en liggen optioneel aan het water van de IJssel. Je beschikt over een stroomaansluiting van 4 ampère en over centrale waterpunten verspreid over de kampeervelden. Wij verhuren ook vakantiehuisjes waar je hond van harte welkom is. Deze zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Kies je voor een knus chalet of een comfortabele bungalow? Sommige van onze accommodaties zijn zelfs direct aan het water gelegen. Dat is pas heerlijk vakantie vieren met je trouwe vriend!

Onze camping heeft een directe ligging aan de IJssel:

Dit vroegen eerdere hondenbaasjes ons:

🏊‍♀️ Kan mijn hond zwemmen op jullie camping?

Jazeker! Na een lange wandeling kan jouw hond heerlijk afkoelen in de recreatieplas op onze camping of in het water van de IJssel. Let op: je hond mag niet overal in de IJssel zwemmen.

⛴ Bieden jullie mogelijkheid voor een vaarvakantie?

Heeft jouw hond echte zeebenen? Dan is een vaarvakantie een goed idee! De Scherpenhof ligt direct aan de IJssel in Terwolde en beschikt over een eigen jachthaven. Vanaf onze camping ontdek je met je hond Gelderland en Overijssel tijdens je vaarvakantie.