Recreatiepark De Scherpenhof
Camping met binnenzwembad in Gelderland

Camping met binnenzwembad in Gelderland

 

Camping met binnenzwembad in Gelderland

Op onze camping met overdekt zwembad in Gelderland is het altijd genieten. Je kunt heerlijk zwemmen in het verwarmde binnenbad, maar ook lekker bijkleuren aan het grote buitenbad. Bij ons vakantiepark met binnenzwembad vier je je vakantie of weekend weg in een chalet, bungalow of safaritent. Of kies je toch voor avontuurlijk kamperen aan het water bij onze camping op de grens van Overijssel? Beleef een heerlijke vakantie aan de IJssel bij Recreatiepark De Scherpenhof met vele faciliteiten en geniet van de prachtige omgeving.

 
 

Vakantiepark met binnenzwembad

Ons vakantiepark in Gelderland met overdekt zwembad beschikt over een eigen jachthaven aan de IJssel. Maak een tochtje op de IJssel met je eigen boot en meer hem aan bij de jachthaven. Het heerlijke binnenzwembad van Recreatiepark De Scherpenhof heeft een apart gedeelte voor de kleintjes. Bij mooi weer maak je natuurlijk de keuze voor het buitenzwembad, waar je een handdoek kunt neerleggen en kunt genieten van de zon. Ook het buitenzwembad is voorzien van een apart peuterbad. Dit betekent waterpret en ontspanning voor iedereen tijdens je verblijf in dit vakantiepark met zwembad! Heb je behoefte aan échte ontspanning? Breng dan een bezoek aan onze wellness. Hier kun je genieten van een sauna, dompelbad, stoombad en stortdouche. Optimaal relaxen op dit vakantiepark met binnenzwembad!

 
 

Ontdek de omgeving van Gelderland en Overijssel

Breng je je vakantie in Terwolde door op onze camping met binnenzwembad in Gelderland? Zeker weten dat je je geen moment zal vervelen! Door de centrale ligging van Recreatiepark De Scherpenhof is er veel te beleven in de omgeving. Terwolde ligt namelijk in de Stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Kijk aapjes in het grote park De Apenheul of beleef wat actie in Kinderpretpark Julianatoren. Wil je meer van de natuur zien? Dan moet je zeker weten een bezoek brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier zijn uitgebreide wandel- en fietsroutes te volgen en hier vind je schitterende zandgronden en bossen van de Veluwe. Een absolute aanrader tijdens je verblijf bij deze camping met overdekt zwembad in Gelderland!

 

In de omgeving:

✔️ Gemeentemuseum Deventer

✔️ Sauna de Veluwse Bron

✔️ Paleis ‘t Loo 

✔️ Gezinspark ‘t Smallert

✔️ Het Kröller-Müller Museum

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.