Naar boven
 
085 070 4777

De ultieme dag vol speelplezier op Scherpenhof's PlayCity

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen

Recreatiepark de Scherpenhof heeft het ultieme vermaak voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Tijdens jullie verblijf op het vakantiepark mag je dit absoluut niet missen. Playcity is een groot, overdekt speelparadijs, waar de kleintjes zich uren lang zullen vermaken.

 

Lekker spelen in Playcity op de Scherpenhof

Deze grote speeltuin is verdeeld over meerdere verdiepingen. Klimmend en klauterend komen de kinderen allerlei leuke speelattributen tegen.

Ze kunnen lekker van de glijbanen van verschillende soorten en maten, roetsjen en spelen in de grote ballenbak. Verder biedt het paradijs voorzieningen zoals een leuke kinderdisco, apenbruggen, grote legoblokken, rodelbanen, balkanonnen, en een soft playhoek voor de allerkleinsten. Als je geluk hebt loopt de mascotte van de Scherpenhof ook rond, vergeet niet hem een dikke knuffel te geven en met hem op de foto te gaan.

Vermom jezelf in de Schminkhoek

De speeltoestellen zijn helaas niet toegankelijk voor volwassenen. Gelukkig kunnen volwassenen met een kinderhart ook genieten van de schminkhoek, een leuke toevoeging aan PlayCity. Neem een duik in de verkleedkoffer en je zult je de kinderen niet meer terug herkennen.

Helemaal leuk is het gebruik van verschillende thema’s zoals Halloween en Kerst. Zo loop je door Playcity als een heks of een van de elfjes van de Kerstman.

Voor de lekkere trek

In de snackcorner van PlayCity haal je lekker iets te eten of te drinken of zelfs te snacken. Er worden verschillende consumpties aangeboden. Het assortiment bestaat onder andere uit koffie, thee, frisdranken, ranja, patat, snacks, chips en snoepzakjes. Er is hier genoeg ruimte om rustig te zitten. Hier kun je een bladeren in de aanwezige bladen en ondertussen de spelende kinderen in de gaten houden.

Play City is heel geschikt voor een middag vol speelplezier, kinderfeestjes of een gezellige familiedag. Als gast van de verhuurbungalows en -chalets op het vakantiepark heb je gratis toegang tot PlayCity. Voor meer informatie over Playcity, de geldende toegangsprijzen en speciale arrangementen bezoek de website: www.scherpenhofplaycity.nl

Reserveren kan je doen via de website of bel gerust naar de Scherpenhof en je wordt uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden.