Naar boven
 
085 070 4777

Een heerlijk dagje uit met leuke en leerzame musea rond de Scherpenhof

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen
 • Gemeentemuseum Deventer - 10 km
  Gemeentemuseum Deventer bestaat uit twee delen. In het Historische museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Deventer. In het Speelgoedmuseum zijn zowel moderne als ouderwetse soorten speelgoed te bezichtigen. En ja, in het speelgoedmuseum mag ook gespeeld worden.
 • Paleis ’t Loo in Apeldoorn - 19 km
  Wie kent het prachtige, voormalige paleis niet? Neem een uitgebreid kijkje in het paleis, de reusachtige paleistuin en de stallen en koetshuizen. Wist je dat je hier ook van een heerlijke high tea kunt genieten?
 • Het Kröller-Müller Museum - 40 km
  In nationaalpark de Hoge Veluwe ligt het bekende Kröller-Müllermuseum met o.a. de collectie van van Gogh en de indrukwekkende beeldentuin. Natuur en cultuur vullen elkaar hier naadloos aan.
 • Internationaal Brandweermuseum in Rijssen - 42 km
  Het Internationaal Brandweermuseum Rijssen geeft een bijzondere kijk op de brandweer door de jaren heen. In het museum kom je voorwerpen tegen die wereldwijd door brandweerkorpsen zijn gebruikt.
 • Openluchtmuseum Arnhem - 44 km
  Dit is een van de weinige musea waar je lekker buiten rond kan lopen. Er is veel te zien en er lopen diverse mensen rond die ouderwetse beroepen uitoefenen. Neem hier beslist een kijkje. Tijdens de weekenden worden er regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd.