Naar boven
 
085 070 4777

Een eigen vakantiehuis op recreatiepark de Scherpenhof

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen

 

Ron Kleiboer 0571 29 17 31 | 06 53 16 34 49

Een eigen vakantiehuis in Gelderland, dicht bij de Veluwe, dat klinkt toch geweldig? Wanneer je een vakantiehuis koopt in plaats van huurt zitten daar veel voordelen aan. De Scherpenhof heeft een breed aanbod aan prachtige vakantiehuizen. Daar zit vast ook jouw droomvakantiehuis tussen.
Of laat het vakantiehuis van je dromen bouwen. Op recreatiepark de Scherpenhof kan je een kavel kopen of huren met daarop een stacaravan of een naar eigen wens ontworpen chalet.

De voordelen van je eigen vakantiehuis

Met een vakantiewoning in je bezit keer je elk jaar terug naar een vertrouwde verblijfplaats. Je bent lekker op vakantie en tegelijkertijd voelt het als thuis.

Je kunt gebruik maken van je eigen spullen en het is altijd leuk als je op vakantie weer bekende gezichten tegenkomt. Daarbij kan je natuurlijk het hele jaar door genieten van de vele faciliteiten van recreatiepark de Scherpenhof. De zwembaden, de cafeetjes, de haven, de recreatieplas en veel meer staan altijd tot je beschikking.
Handig als je van plan bent veel weekenden en vakantiedagen op het leuke vakantiepark door te brengen.

Investeren in een vakantiewoning

Het kopen van een vakantiehuis kan een goede investering zijn, zeker omdat deze zich ook nog eens kan terugverdienen als je het goed aanpakt. Als je eens geen gebruik wil maken van het vakantiehuis is er de mogelijkheid om je vakantiewoning te verhuren.
Dat is een ideale manier om een deel van je uitgaven terug te verdienen. Al velen zijn je voor gegaan. Voor meer vragen over het verhuren van je vakantiehuis kan je terecht bij de receptie.

Neem gerust een kijkje in het aanbod aan vakantiewoningen. Er worden vakantiehuizen aangeboden met of zonder volledig ingericht interieur. Vrijwel alle vakantiehuizen worden aangeboden met een terras en een tuin. Maak van recreatiepark de Scherpenhof je tweede thuis.