De Scherpenhof een paradijs aan de Ijssel

Complete gezinscamping

Op recreatiecentrum de Scherpenhof wacht u een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern vakantieverblijf mag verwachten.

Een complete recreatiecamping met voor elk wat wils. Schitterend gelegen aan de IJssel, vlakbij het rustieke dorpje Terwolde, met veel watersport en recreatie mogelijkheden, spel, entertainment of lekker genieten van de prachtige natuur.

Complete gezinscamping

Dat kan allemaal op de Scherpenhof. Het park beschikt over een complete gezinscamping, een rustig gelegen chaletpark en voor de sportvissers een speciaal eiland.

Gezinscamping en Chaletpark

Onze campingmogelijkheden zijn uniek te noemen. Het terrein is opgesplitst in een familiecamping, een rustig gelegen chaletpark en een speciale visstek op een eiland bij de jachthaven. Naast veel watersport en zwemmen, kunt u genieten van de prachtige landelijke omgeving, of gebruik maken van de vele recreatiemogelijkheden.

Vermaak en ontspanning

Voor vermaak en ontspanning zijn er dagelijks verzorgde dag- en avondprogramma's. Wij maken het onze campinggasten geheel naar de zin. De Scherpenhof biedt haar gasten alle comfort: sport, spel, ontspanning en niet te vergeten onze gevarieerde horecafaciliteiten.

Recreatiepark De Scherpenhof

Bandijk 60
7396 NC Terwolde
Tel: 0900-1223344