Naar boven
 
085 070 4777

Kamperen aan het water, beleef het op recreatiepark de Scherpenhof

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen
Kampeerplaats YSW boeken via: 0571-291731 Recreatiepark De Scherpenhof

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 69 per weekend
Meer informatie

Kampeerplaats VE boeken via: 0571-291731 Recreatiepark De Scherpenhof

Kampeerplaats - 12 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 69 per weekend
Meer informatie

Kampeerplaats C2 boeken via: 0571-291731 Recreatiepark De Scherpenhof

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 69 per weekend
Meer informatie

Met de IJssel die langs ons park stroomt, de fijne jachthaven en de recreatieplas is kamperen aan het water het ideale begin van jouw vakantie. De naam kampeerveld Ysselweide zegt het al, hier kampeer je pal langs deze brede rivier. Je kan hier de hele dag zitten kijken naar de passerende boten en de groene overkant waar regelmatig paarden lopen. Op het naastgelegen veld kampeer je niet alleen pas aan het water, maar je kan hier ook uitstekend vissen. Dit zijn onze zogenaamde visstekken. Gooi pal voor je tent of caravan je hengel uit en genieten maar. De andere kant van dit veld grenst aan de recreatievijver en je kan hier dus ook zo een verkoelende duik nemen.

Wil je niet direct aan het water zitten, bijvoorbeeld omdat je kleine kinderen hebt? Daarvoor zijn de kampeerplaatsen op veld C, dit bosrijke veld heeft een gezellige en intieme sfeer, je waant je bijna in een compleet andere wereld. Alle kampeerplekken zijn ruim opgezet met ongeveer 100m2 oppervlakte en bieden een wateraansluiting en stroomaansluiting van 4 ampère. Neem ook lekker de hond mee om samen te genieten in de buitenlucht.

Bij alle velden ligt een sanitairgebouw met douches, toiletten, wastafels en afwasmogelijkheden. Het gebouw bij veld C is compleet gerenoveerd. Vanaf de kampeervelden ben je snel bij het gezellige restaurant de Steenoven en ook de andere faciliteiten zoals de zwembaden en speeltuin zijn nooit ver weg. Iedereen geniet met volle teugen van een kampeervakantie op de Scherpenhof.