Naar boven
 
085 070 4777

Zorgeloos investeren en recreëren

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen

Uw droom is dichterbij dan u denkt!

Recreëren hoeft niets te kosten! Op recreatiepark de Scherpenhof wordt uw droom werkelijkheid. Een recreatiebungalow voor een betaalbare prijs! De aanschaf van een recreatiewoning, chalet of stacaravan geldt als een gedegen investering voor de toekomst. Uw financiering wordt gewaarborgd door de meerwaarde van het object en de opbrengsten uit eventuele verhuur. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij de aanschaf van uw woning en de invulling van het totale financiële plaatje, inclusief mogelijke belastingvoordelen.

Rendement

Steeds meer mensen met ruimere budgetten zien recreatiewoningen als beleggingsmogelijkheid bij uitstek. Verwonderlijk is dat niet, rendementen van 12% en meer zijn momenteel eerder regel dan uitzondering. En de rek is er nog lang niet uit. Op basis van een investering krijg u bovendien altijd een stukje meerwaarde aan de recreatiewoning en in combinatie met een vorm van onze verhuurbemiddeling ziet u tevens dat uw onkosten vergoed kunnen worden. Bijkomend voordeel van het beleggen in recreatiewoningen, chalets of stacaravans is dat u in de tijden dat het object niet verhuurd is, zelf ook nog zorgeloos kunt genieten van uw eigen bezit.

Samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking met erkende verhuurorganisaties en de jarenlange ervaring in de branche, weet Succesparken steeds prima te anticiperen op de huidige en toekomstige markt en daardoor ieder jaar opnieuw goede resultaten te boeken. Voor u, wel te verstaan.

Ontwikkeling

Wij hebben momenteel diverse nieuwe en bestaande parken in ontwikkeling waar vele mogelijkheden zijn voor de aankoop van uw droomhuis.