Voor iedereen wat wils

Recreatie

Tijdens de kindervakantie hebben wij een recreatieteam op het park die over een divers programma bezitten, van knutselwerk voor de kleintjes tot zwemvierdaagse, van dropping tot playback show. Voor de jongelui (maar ook de ouderen) is er een moderne en zeer fraaie discotheek om ’s avonds helemaal uit je dak te gaan. In Café Joop, de Saloon, de Steenoven en de Family City kunt u heerlijk aanzitten onder het genot van een drankje. Tijdens de zomervakantie zal er een aantal dagen live Music aanwezig zijn. 

Sport en spel

U kunt het niet bedenken maar de Scherpenhof heeft het!

Recreatiepark De Scherpenhof beschikt over een mega overdekt speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. Verdeeld over meerdere verdiepingen kunnen ze zich er de hele dag uitleven. Het paradijs beschikt over voorzieningen als glijbanen in alle soorten en maten, een ballenbad, apenbruggen, rodelbanen, balkanonnen, een soft playhoek voor de allerkleinsten en een kinderdisco. Gebruik van De Play City is niet bij de boeking inbegrepen.

Wij beschikken over 2 all weather tennisbanen,een  voetbalveld, tafeltennistafels, een grote buitenspeeltuin met meer dan 15 attracties, een zonneweide, skelters, een grote speelhal met videogames.

Culinaire variatie voor elke trek

Op culinair gebied zijn de mogelijkheden voor onze gasten zeer gevarieerd. In ons bruin café kunt u terecht voor een gezellig borrel onder begeleiding van Hollandse muziek. In de Saloon kunt u biljarten, en wilt u heerlijk eten dan kunt u terecht in de Steenoven en de Family City waar heerlijk á la carte gegeten kan worden. 

Diversen

Voor de vergeten boodschappen kunt u terecht bij onze supermarkt die iedere morgen verse warme broodjes voor u klaar heeft liggen. Tevens beschikken wij over een wasserette met was- en droogmachines. 

Geen eigen fiets mee? Bij van de Peppel in Nijbroek (5km van het park) kunt u een fietshuren, zij zullen dan voor u worden klaar gezet bij de receptie.

www.scherpenhofplaycity.nl
www.familycity.nl
www.evertvandepeppel.nl

Recreatiepark De Scherpenhof

Bandijk 60
7396 NC Terwolde
Tel: 0900-1223344