Naar boven
 
085 070 4777
Brochures

Brochures en informatie van alle Scherpenhof downloaden

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen
Brochure 2017
Download

Wilt u meer weten over de Scherpenhof?

Recreatiepark de Scherpenhof zorgt voor een geweldige vakantie voor het hele gezin. Er zijn genoeg activiteiten en faciliteiten op het park voor jong en oud. Waterskiën, uitgaan, lekker spelen in Playcity en nog veel meer. In de brochures van de Scherpenhof vind je informatie over het park en wat het te bieden heeft. Je kunt de brochures inzien door op “download” te klikken. Neem een kijkje om te zien wat er allemaal te beleven is tijdens een vakantie op recreatiepark de Scherpenhof.

Brochure 2013

Voor meer informatie over het park download je deze brochure. Je vindt hier een plattegrond, informatie over activiteiten, de ligging van het park en het type accommodaties. Ook staat er een informatief stukje in over het kopen en zelfs laten maken van een eigen vakantiehuis.

Brochure 2014

Voor gedetailleerde informatie download je deze brochure. In deze brochure vind je het reglement, een plattegrond, marktdagen in de omgeving, activiteiten die georganiseerd worden en een prijslijst. Je komt ook faciliteiten tegen van het recreatiecentrum, zoals de bowlingbaan en een gloednieuwe loungebar. Verder staat er een uitgebreid stukje in over de verschillende cafés en restaurants van het vakantiepark.