Naar boven
 
085 070 4777

Het beste dagje uit met de kinderen in de diverse dierentuinen en pretparken

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw en in een aantal bungalows
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Scherpenhof.

Bekijk alle arrangementen
 • Gezinspark ‘t Smallert – Emst - 13 km
  In gezinspark ‘t Smallert verveelt niemand zich. Je kunt er vissen, glijden van grote glijbanen, spelen in de speeltuin, kaarsen maken, kanoën en nog veel meer.
 • Dierenpark Wissel – Epe - 20 km
  Dierenpark Wissel is een zeer gezellig park voor de hele familie, waar veel dieren rondlopen. In het bosrijke park leven onder andere maraboes, corsac vossen, flamingo's en kraanvogels in natuurlijke leefgebieden.
 • Koningin Julianatoren – Apeldoorn - 21 km
  Het bekende attractiepark Koningin Julianatoren is leuk voor het hele gezin. Het park heeft meer dan 60 attracties. Daar ben je wel even zoet mee.
 • De Apenheul - Apeldoorn - 25 km
  Je raadt het al. Het is leuk aapjes kijken in de apenheul. In het grote park valt veel leuks te beleven. Je krijgt veel te zien en ook veel te weten over de apen en hen leefomgeving.
 • Walibi World – Dronten - 41 km
  Op zoek naar spanning?
  Walibi World heeft de beste attracties voor echte Thrill Seekers. Waag jezelf tot de Goliath, de hoogste achtbaan van de Benelux.
 • Burgers Zoo – Arnhem - 45 km
  Burgers Zoo is een royaal en uniek park. De beschrijving “dierentuin” is een understatement. En als je van plan bent naar het Nederlands Openluchtmuseum te gaan kan je dat combineren met een combinatiekaart van de Burgers Zoo.
 • Dolfinarium – Harderwijk - 45 km
  Een bezoekje aan het dolfinarium staat voor een unieke belevenis. Kijk je ogen uit over de vele waterdieren die in her park leven. Vergeet niet te genieten van de leuke shows die gegeven worden.